Liberty

Beskrivelse
Anmeldelser

Liberty

LIBERTY – Jagten på den originale ide

LIBERTY er en forestilling om jagten på den originale idé; en kakofonisk rejse igennem et kunstnerisk liv levet med kreativiteten som drivkraft og en løssluppen tilgang til virkeligheden. På scenen står to mænd og en kvinde, og sammen omdanner de sig til en performance-maskine som kommer til live og morpher, og skaber billeder lige så effektivt som et neuralt netværk der skyder gnister.. LIBERTY skal ikke forstås, men opleves! Alle værktøjer kommer i brug for at imponere, manipulere, provokere og underholde publikum.

“Den røde tråd har aldrig rigtig været min kop te. Det er noget jeg bruger en gang imellem for at lime mine tanker sammen så folk kan følge med. Det er ideerne der tæller. Jeg laver forestillinger som henvender sig til hjertet, maven og underlivet. Jeg brænder for at underholde, overraske og gøre det umulige. Publikum er kreative og det er dem selv, der skaber det færdige resultat – det er dem der skal gå hjem fra teatret og gøre deres vildeste ideer til virkelighed. Less is more…but more is much more. “ Kristján Ingimarsson

Varighed: 70 minutter.

Producent: KIC – Kristján Ingimarsson Company

Pressen skriver...

Iscene, Anne Liisberg
“(...) LIBERTY, der på bedste ingimarssonske vis fanger både euforien og trummerummen i kreativ skaben, mens den blinker frækt indforstået til os og leger med frihedsbegrebet.”

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft - Gæstespil af KIC - Kristján Ingimarsson Company
 • Spilleperiode
  13.
  Februar -
  15.
  Februar
  2024
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Spilledatoer
Show Show Tidspunkt Lokation Show info Status
Henter...