Gavekort til oplevelser

Giv en julegave, der varmer hele året!

Mangler du en julegave til én du holder af?
Et gavekort til teatret giver anledning til at dele en dejlig oplevelse i Aalborg med dine nære og kære.
Et gavekort giver oplevelser og minder sammen, I aldrig glemmer.
Her hos Teater Nordkraft får du mulighed for at dele en kulturel oplevelse med familie og venner, der giver stof til eftertanke. 

Teatergaver giver jul hele året – et årskort er gaven, der bliver ved med at give!

Køb oplevelsesgaver i julen til dem du holder af

Køb oplevelser, når du skal have fingrene i en julegave, fødselsdagsgave, jubilæumsgave eller en bare-fordi-gave. Et teatergavekort sætter skub i fantasien, allerede inden du har booket din billet til salen – måske har du en idé om, at gemme gavekortet til en bestemt forestilling, eller også vil du bruge det på Årskort.

Teatergavekort – julegaven til den oplevelseslystne

Når du køber et teatergavekort, står du med et direkte adgangskort til fantastiske oplevelser i Aalborg. Du kan selv vælge det beløb, gavekortet skal være på, og det kan anvendes til køb af både Årskort og billetter. Se priser på både løssalgsbilletter og Årskort nederst på siden.

Når du har købt et gavekort til Teater Nordkraft, modtager du det elektronisk på mail, så snart købet er gennemført. Derefter er det nemt at indløse gavekortet her på vores hjemmeside – du skal blot indtaste koden, når du går ‘til kassen’ med de billetter, du gerne vil købe. 

Køb oplevelser til dig selv eller en du holder af, så I til enhver en tid kan få en billet til vores forestillinger. Med et gavekort til teatret har du en fantastisk oplevelse i vente, og dette kan du videregive i gave med få klik nederst på siden. 

Giv et teater gavekort til en du holder af – Teater helt tæt på. 

2for1 – Dobbelt op på gode oplevelser
– lad gavekortet vare endnu længere med vores 2for1-tilbud

  • Frem til 31. december 2022 kan du købe to teaterbilletter for én billets pris – både almindelige normalpris-billetter og unge under 25-billetter. Du vælger blot ‘2for1’ eller ‘2for1 Unge u/25’-prisen ved dit billetkøb.
  • Du kan købe så mange par af 2for1-billetter som du vil, og tilbuddet gælder alle de forestillinger der spiller frem til 1. marts 2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, gruppepriser eller abonnementer.
  • Med 2for1-tilbuddet kan du som årskortholder købe to ‘2for1 Årskort Voksen’-billetter eller to ‘2for1 Årskort Ung’-billetter til 0 kroner. Normalt koster en ledsagerbillet 107,50 kroner, men med 2for1-tilbuddet kan du altså ganske gratis invitere én ledsager med i teatret.
  • Normalt koster teaterbilletter på Teater Nordkraft 205 kroner i løssalg og 100 kroner for unge under 25.
  • Et årskort for voksne koster 900 kroner, og et årskort for unge under 25 koster 500 kroner. Med et årskort kan du se alt det teater du vil på et år – og se hver forestilling flere gange, hvis du har lyst.
  • Hele året rundt kan du købe gavekort til Teater Nordkraft på valgfrie beløb.

Billetpriser – Teater Nordkraft

Her ser du en oversigt over vores priser, så du måske bedre kan beslutte det beløb, gavekortet skal være på:

205 kr. Løssalgsbillet ved voksen- og ungdomsforestillinger
100 kr. Løssalgsbillet UNG, under 25 år ved voksen- og ungdomsforestillinger
85 kr. Løssalgsbillet ved børneforestillinger
145 kr. Gruppepris, ved grupper på min. 10 personer
0 kr. Årskortbillet med gyldigt Årskort
107,50 kr. Ledsagerbillet til Årskort, skal købes sammen med Årskortbillet

900 kr. Årskort Voksen
500 kr. Årskort Ung (under 25 år)

Køb Gavekort