Gavekort til oplevelser

Giv en gave, der varmer hele året!

Mangler du en gave til én du holder af?
Et gavekort til teatret giver anledning til at dele en dejlig oplevelse i Aalborg med dine nære og kære.
Et gavekort giver oplevelser og minder sammen, I aldrig glemmer.
Her hos Teater Nordkraft får du mulighed for at dele en kulturel oplevelse med familie og venner, der giver stof til eftertanke. 

Teatergaver glæder hele året – et gavekort til Teater Nordkraft er gaven, der bliver ved med at give!

Køb oplevelsesgaver til dem du holder af

Køb oplevelser, når du skal have fingrene i en julegave, fødselsdagsgave, jubilæumsgave eller en bare-fordi-gave. Et teatergavekort sætter skub i fantasien, allerede inden du har booket din billet til salen – måske har du en idé om, at gemme gavekortet til en bestemt forestilling, eller også vil du bruge det på Årskort.

Teatergavekort – gaven til den oplevelseslystne

Når du køber et teatergavekort, står du med et direkte adgangskort til fantastiske oplevelser i Aalborg. Du kan selv vælge det beløb, gavekortet skal være på, og det kan anvendes til køb af både Årskort og billetter.

Når du har købt et gavekort til Teater Nordkraft, modtager du det elektronisk på mail, så snart købet er gennemført. Derefter er det nemt at indløse gavekortet her på vores hjemmeside – du skal blot indtaste koden, når du går ‘til kassen’ med de billetter, du gerne vil købe. 

Køb oplevelser til dig selv eller en du holder af, så I til enhver en tid kan få en billet til vores forestillinger. Med et gavekort til teatret har du en fantastisk oplevelse i vente, og dette kan du videregive i gave med få klik nederst på siden. 

Giv et teater gavekort til en du holder af – Teater helt tæt på.

Køb Gavekort