Gavekort til oplevelser

Teater er en god anledning til at dele en dejlig oplevelse i Aalborg med vores nære og kære. Et gavekort til teater giver oplevelser og minder sammen, I aldrig glemmer. Her hos Teater Nordkraft får I mulighed for at dele en kulturel og visuel oplevelse, der giver stof til eftertanke. 

Teatergaver giver jul hele året – et årskort er gaven der bliver ved med at give. Alle bliver glade for en tur i teatret, og for et gavekort til Teater Nordkraft. 

Køb oplevelser til dem du holder af

Køb oplevelser, når du skal have fingrene i en julegave, fødselsdagsgave, jubilæumsgave eller en bare-fordi-gave. Et teater gavekort sætter skub i fantasien allerede inden du har booket din billet til salen – måske har du en idé om, at gemme gavekortet til en bestemt forestilling, eller også vil du bruge det på Årskort. Uanset hvad, er du dækket økonomisk ind, helt eller delvist, med et teater gavekort.

Teater gavekort til den oplevelseslystne

Når du køber et teater gavekort, står du med et direkte adgangskort til fantastiske oplevelser i Aalborg. Du kan selv vælge det beløb, gavekortet skal være på, og det kan anvendes til køb af både Årskort og løssalgsbilletter. Se priser på både løssalgsbilletter og Årskort nederst på siden.

Når du har købt et gavekort til Teater Nordkraft, modtager du det elektronisk på mail, så snart købet er gennemført. Derefter er det nemt at indløse gavekortet her på vores hjemmeside – du skal blot indtaste koden, når du går ‘til kassen’ med de billetter, du gerne vil købe. 

Køb oplevelser til dig selv eller en du holder af, så I til hver en tid kan få en billet til vores forestillinger. Med et gavekort til teater har du en fantastisk oplevelse i vente, og dette kan du videregive i gave med få klik nederst på siden. 

Giv et teater gavekort til en du holder af – Teater helt tæt på. 

Priser fra 100 kroner

Her ser du en oversigt over vores priser, så du måske bedre kan beslutte det beløb, gavekortet skal være på:

205 kr. Løssalgsbillet ved voksen- og ungdomsforestillinger
100 kr. Løssalgsbillet UNG, under 25 år ved voksen- og ungdomsforestillinger
85 kr. Løssalgsbillet ved børneforestillinger
145 kr. Gruppepris, ved grupper på min. 10 personer
0 kr. Årskortbillet med gyldigt Årskort
107,50 kr. Ledsagerbillet til Årskort, skal købes sammen med Årskortbillet

900 kr. Årskort Voksen
500 kr. Årskort Ung (under 25 år)

Køb Gavekort