Årskort

Klik HER for køb af Årskort

HVAD ER ET ÅRSKORT?

Et Årskort er teater ad libitum og meget mere.

Et Årskort er altid helårligt og er gyldigt i et år fra købsdato.

Med et årskort har du fri adgang til alle teatrets forestillinger i gyldighedsperioden. Du kan se alle forestillinger, lige så mange gange du vil. Som årskortholder kan du medbringe op til 4 ledsagere til ledsagerpris (halvdelen af hvad din ledsager selv ville have betalt for en billet) per aften.

Årskortet er ikke en billet, men en adgang til at booke gratis årskortbilletter – du skal huske selv at booke din plads i salen. Salen fyldes efter først til mølle-princippet.

Som årskortholder får du altid et gratis glas bobler eller en sodavand, når du ankommer.

ÅRSKORT-PRISER

Årskort voksen 750,-
Årskort studerende 450,-
Årskort ung under 25 år 400,-


Ledsagerbillet: Som årskortholder har du adgang til at købe ledsagerbilletter
til halv pris af løssalgsprisen. Prisen på en ledsagerbillet er 50% af hvad din
ledsager selv ville have betalt for en billet, plus eventuelle gebyrer.

Max antal ledsagerbilletter per aften per årskortholder er 4

INFO

Årskortet tilhører dig!
Et årskort er personligt og skal altid tilknyttes en kundeprofil. Det er vigtigt at du benytter den profil kortet er tilknyttet, når du booker dine billetter.

Dit Årskort fornyes automatisk en gang om året. Ønsker du ikke autofornyelse, bedes du kontakte os på billet@teaternordkraft.dk. Uanset om du ønsker autofornyelse eller ej, sørger vi for, at du får besked i god tid inden dit årskort udløber.

Ønsker du at følges med andre årskortholdere, har du mulighed for at booke pladser i salen sammen
med dem, hvis blot du har deres årskortnumre.

Vælg ”Book sammen med andre”. Derefter skal du indtaste deres årskortnumre.

Vores bøn til dig som Årskortholder!
Når du har booket dine billetter og bliver forhindret i at komme, bedes du melde afbud til teatret eller annullere dine billetter på din profil i god tid inden forestillingen, så andre har mulighed for at få glæde af billetterne.

SÅDAN KØBER DU DIT ÅRSKORT

Først skal du enten oprette dig som ny bruger eller logge ind på din nuværende bruger (brug din e-mail og personlige adgangskode). Du opretter en ny bruger eller logger ind på din nuværende i hjemmesidens øverste højre hjørne. Derefter kan du gå direkte i gang med dit køb af Årskort. Efter du har købt dit Årskort, er det automatisk koblet sammen med din bruger – altså din e-mail og personlige adgangskode. Vær opmærksom på, at Årskortet er IKKE en billet, men en adgang til gratis Årskortbilletter i kortets gyldighedsperiode – du skal selv booke de ønskede billetter. Salen fyldes efter først-til-mølle-princippet.

SÅDAN BOOKER DU BILLETTER MED DIT ÅRSKORT

Først logger du ind på din bruger. Dette gør du i hjemmesidens øverste højre hjørne. Du skal logge ind med den e-mail og personlige adgangskode som du brugte ved købet af Årskortet. Derefter kan du gå direkte i gang med at booke dine Årskort-billetter samt tilkøbe ledsager-billetter. Dette gøres ved:

  • Gå ind på den ønskede forestilling
  • Vælg ønsket dato og tidspunkt
  • Herefter kommer 1 af 2 forskellige muligheder frem alt efter forestilling:
    1. Ved nogle af forestillingerne kan du selv vælge pladser. Her kommer salsplanen frem efter valgt dato og tidspunkt. Her skal du vælge dine ønskede pladser. Vær opmærksom på, at vores system er sat til, at du ikke må efterlade 1 tom plads imellem bookede pladser. Gør du dette vil du få teksten ”Du må ikke efterlade en tom plads”. Efter du har valgt dine ønskede pladser tryk ”Læg i kurv” og vælge ønskede billettype for hver enkelt billet. Tryk ”tilføj til kurv”.
    2. Ved nogle af forestillingerne vælger vi pladser for dig. Her har du kun mulighed for at vælge billettyper. Vælg derfor ønskede billettyper. Tryk ”tilføj til kurv”. Du får nu automatisk tildelt nogle pladser. Pladserne er synlige på de billetter du modtager på mail.
  • Ønsker du billetter til flere forestillinger. Gentag punkt 1 – 4.
  • Efter gennemført køb vil du modtage dine billetter på din mail.

ØVRIGE BILLETPRISER 
Løssalg 205,-
Studerende 110,-
Unge under 25 år 100,-
Grupperabat – minimum 10 personer 145,-

Alle priser er inklusive gebyr. Købte billetter refunderes ikke.

Grupperabatter og priser for institutioner, skoler, efterskoler, ungdomsuddannelser og øvrige uddannelser: Ring og hør nærmere på 9877 7732, eller læs mere på vores bookingportal HER. Rabatter kan ikke kombineres.

Det er muligt at booke en gratis ledsagerbillet, hvis du har et gyldigt handicapledsagerkort. For booking kontakt billet@teaternordkraft.dk eller ring og hør nærmere.

SUPPORT

Support ved billetkøb
Hvis du har spørgsmål angående billetkøb, eller tekniske spørgsmål til køb af Årskort og billetter, er du meget velkommen til at ringe til Billetten A/S på tlf. 7020 2096 (hverdage ml. kl. 10.00 og 16.00), eller skrive en mail til service@billetten.dk

Spørgsmål vedr. teatrets repertoire samt køb af gruppebilletter:
Ring til teatret på tlf. 98 111 666 mandag til torsdag mellem kl. 10.00 og 13.00, eller send os en mail på billet@teaternordkraft.dk.
OBS: Teater Nordkraft holder sommerferielukket fra 1. juli til 1. august.

Vores billetleverandør er Billetten A/S – forretningsbetingelser fremgår her.

SÆRLIGE BEHOV

Har du særlige ønsker eller praktiske behov? Hvis du er kørestolsbruger, har ledsagerkort, har førerhund med eller har andre særlige behov skal du ringe til os og bestille dine billetter på telefonnummer 98 111 666, så vi kan få det praktiske på plads inden du kommer. Du kan også skrive til billet@teaternordkraft.dk

Klik HER for køb af Årskort