Presse

Her på siden finder du billeder og pressemateriale til alle Teater Nordkrafts egenforestillinger – både tidligere, nuværende og kommende. Vi tilstræber også at samle anmeldelser og f.eks. forestillingens program, så du som journalist kan få det bedste overblik over den enkelte forestilling.

Her er din pressekontakt på Teater Nordkraft:
Helen Steensbæk Schrøder
Public Relations
29 80 21 89
Helen@teaternordkraft.dk

Pressemateriale og anmeldelser

Her finder du pressemateriale, billeder og anmeldelser til de tidligere, nuværende og kommende forestillinger på Teater Nordkraft. Har du spørgsmål eller behov for mere materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

Der var engang.. – Klik HER
Spiller den 10. – 24. oktober 2021.

Fiskerne – Klik HER
Spiller den 24. september – 22. oktober 2021.

Woyzeck – Klik HER
Spillede den 8. maj – 2. juni 2021.

Dekalog – Klik HER
Spiller den 8. – 18. juni 2022.

150 meter til i morgen – Klik HER
Spillede den 6. – 28. november 2019.

Dig og mig ved daggry – Klik HER
Spillede den 5. – 21. september 2018 – og digitalt i foråret 2021.

Dit Lort Mit Show – Klik HER
Spillede den 15. februar – 7. marts 2020.

Polly og Stormen – Klik HER
Spillede den 12. september – 8. oktober 2020

.

Kort om Teater Nordkraft

Teater Nordkraft blev etableret i 2010 i Aalborg ved en sammensmeltning af Jomfru Ane Teatret og Jako-Bole Teatret. Teateret råder over fire sale og en hyggelig foyer i Aalborg Kulturcentrum, der ligger i det gamle kulkraftværk Nordkraft i Aalborg.

Vores vision er at åbne hjerte og sind samt flytte grænser – både i tilskuernes bevidsthed og for hvad scenekunst kan være. Derfor kan du opleve både comedy, teater, opera og dans til såvel voksne som børn på Teater Nordkraft. Samtidig arbejder vi målrettet på at udvikle Aalborgs lokale talenter inden for scenekunst.

Det lokale islæt finder du også tit i vores forestillinger. Det er en fantastisk måde at skabe en unik vinkel, der tit kan ses som et bidrag eller en kommentar til lokale problemstillinger i det nordjyske lokalområde.

Det faste ensemble

Teater Nordkraft består af et fast ensemble af fire drevne skuespillere:

Lærke Schjærff Engelbrecht

Uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2012 med fast tilknytning til Teater Nordkraft siden 2018. Før sin fastansættelse har hun medvirket i et utal af teaterstykker og radiodramaer, lige som hun er uddannet certificeret yolates-undervisning og løbende efteruddanner sig inden for skuespilfaget.

Jela Natius Abildgaard

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus i 2017. Jela har blandt andet haft en filmrolle i Journal 64 – en af de populære Jussi Adler Olsen-film – samt en rolle i tv-serien Den som dræber.

Derudover har hun været nomineret til en Reumert for Årets Kvindelige Ensemblerolle for sin rolle som Kenneth i Teater Nordkraft-forestillingen ”150 meter til i morgen”.

Jakob Hannibal Knudsen

Uddannet skuespiller på Statens Teaterskole i 2009. Jakob har haft mange teaterroller siden.

Han har tidligere været ansat på Teater Momentum og Aalborg Teater, inden han blev en del af det faste ensemble på Teater Nordkraft.

Thomas Nielsen

Uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i København i 2013. Thomas har sidenhen haft mange forskellige teaterroller, samt medvirket i filmen Lev stærkt i 2014.

Han har tidligere været ansat på Teatret Slotsgården i tre år, inden han blev en del af det faste ensemble på Teater Nordkraft.

.