Persondata

Vi betragter opbevaring og behandling af de persondata, som du giver til os, som en alvorlig og vigtig sag. Og vi har derfor opdateret teatrets persondatapolitik pr. 25. maj 2018. På denne side kan du finde information om, hvorledes vi behandler forskellige persondata.

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke data vi har om dig eller anmode om at få slettet dine persondata. Du er altid velkommen til at skrive til os på persondata@teaternordkraft.dk, og få svar på dine spørgsmål. Og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Teater Nordkraft indsamler kun de data, som du frivilligt oplyser i forbindelse med billetkøb og tilmelding til vores nyhedsbrev/tilbud m.v. Disse data bruges kun i forbindelse med vores kommunikation til dig. Data videregives, sælges eller vises ikke til andre. Derudover opbevarer vi dine data sikkert.

I disse dokumenter har vi beskrevet grundigt, hvilke informationer, der indsamles, hvordan de behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysninger, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Om databehandling ved køb 
Om databehandling i.f.m. din tilmelding til modtagelse af nyhedsbrev m.v.