OpdagElse

Beskrivelse
Anmeldelser

OpdagElse

Hvad er det for en kæmpe himstergims? Snige, snige. Liste, liste. Diing!! Hov? Den siger noget! Hvad kan den? Else elsker at snige sig ind på ting, få dem til at bevæge sig og forandre sig. Og ikke mindst elsker hun at lege!

Else går på opdagelse i et visuelt og musikalsk landskab af bevægelige former og medspillende lyde, hvor hun får skabt en fantasiverden, der viser sig måske slet ikke at være ren fantasi ?

Tænd for sanseapparatet, skru op for hørebrillen og oplev når Mathilde Eusebius som Else lader fantasien få frit spil i en legende, fejende og humoristisk sving-om med livet, hvor det usynlige bliver synligt, og det synlige magisk.

Inspirationsmateriale
Varighed: ca. 30 minutter.
Anbefales til aldersgruppe 2-5 år.

En del af Teater Nordkrafts børnerabat hvor du får tre børneforestillinger for 135 kr.
Denne forestilling er en del af rabatgruppen 2-4 år.
Løssalgsbilletter koster 85,- per person.

Forestillingen indgår i Teater Nordkrafts børnerabat, hvor du får tre forestillinger for i alt 135,- kroner hvis du køber dem samlet – altså en stykpris på 45,- kroner ved køb af 3.

Rabatten gælder uanset om du er privatkunde eller institution. Privatkunder kan booke 3 for 135 enten på hjemmesiden eller på vores bookingsportal. Institutioner og større grupper kan kun booke via bookingportalen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på billet@teaternordkraft.dk eller 98 111 666, hvis du er i tvivl om hvordan du skal booke.

Respekter aldersgrænserne
Vi har udvalgt tre forestillinger til 2-4 årige, og tre forestillinger til 4-6 årige. Du kan enten holde dig til én aldersgruppe eller mixe dine tre forestillinger på tværs, hvis du vil have børn i forskellige aldre med.

Rabatten er den samme. Vi beder dig om altid at overholde aldersgrænserne for de enkelte forestillinger. Børneteatrene har stor erfaring med at spille teater for børn i forskellige aldre, og de tilrettelægger forestillingen så den passer til aldersgruppen. Det bliver en bedre oplevelse for alle, hvis aldersgrænserne respekteres.

Pressen skriver...

Kulturkongen - Jette Malling
“Du overraskes. Du forundres. Du rives med”

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft - Gæstespil af Teater Hund
 • Spilleperiode
  3.
  September -
  7.
  September
  2022
 • Tider
  09:30, 10;00, 11:00 og 15:00
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  85 kr.
 • Kategori
  Børn
På scenen

Anne Dalsgaard

Bagom
Idé
Anne Dalsgaard og Methe Bendix
På scenen
Anne Dalsgaard
Instruktør og dramatiker
Methe Bendix
Scenografi og kostumer
Julie Forchhammer
Lysdesigner
Mikkel Jensen
Lyddesigner
Yann Coppier
Tekniker og afvikler
Nicolai Valet
Turnéassistent
Mette Helms og Laura Myhre
Bygger
Mads Hilden
Fotograf
Søren Meisner
Grafik og layout
Helle Riis
Administration
Kenneth Gall

Fotograf: Søren Meisner