Lille Frø

Beskrivelse
Anmeldelser

Lille Frø

Martin Strids populære børnebog ‘Lille Frø’ kommer til live på scenen

Crash! Bang! En meteor kommer flyvende fra rummet og lander i Familien Frøs fjernsyn. I meteoren gemmer der sig en lille frø med helt særlige evner. Hør historien om Lille Frø imens to kustoder præsenterer hans kunstværker.

Lille Frø er ikke en helt almindelig frø. Han kan rigtig godt lide kunst, og han kan især godt lide den type kunst, som inddrager andre. F.eks. Far med Farver eller Tis i Taske. Men som med alle kunstnere, kan Lille Frø godt blive misforstået, for det viser sig, at han nogle gange kan være meget slem..

Efter forestillingen bliver publikum inviteret med på scenen for at se nærmere på alle Lille Frøs narrestreger.

Børneforestilling af Teater Fantast
Varighed ca. 60 minutter uden pause
Anbefales til aldersgruppen 4-8 år.

En del af Teater Nordkrafts børnerabat hvor du får tre børneforestillinger for 135 kr.
Denne forestilling er en del af rabatgruppen 4-6 år.
Løssalgsbilletter koster 85,- per person.

Forestillingen indgår i Teater Nordkrafts børnerabat, hvor du får tre forestillinger for i alt 135,- kroner hvis du køber dem samlet – altså en stykpris på 45,- kroner ved køb af 3.

Rabatten gælder uanset om du er privatkunde eller institution. Privatkunder kan booke 3 for 135 enten på hjemmesiden eller på vores bookingsportal. Institutioner og større grupper kan kun booke via bookingportalen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på billet@teaternordkraft.dk eller 98 111 666, hvis du er i tvivl om hvordan du skal booke.

Respekter aldersgrænserne
Vi har udvalgt tre forestillinger til 2-4 årige, og tre forestillinger til 4-6 årige. Du kan enten holde dig til én aldersgruppe eller mixe dine tre forestillinger på tværs, hvis du vil have børn i forskellige aldre med.

Rabatten er den samme. Vi beder dig om altid at overholde aldersgrænserne for de enkelte forestillinger. Børneteatrene har stor erfaring med at spille teater for børn i forskellige aldre, og de tilrettelægger forestillingen så den passer til aldersgruppen. Det bliver en bedre oplevelse for alle, hvis aldersgrænserne respekteres.

Kvak, kvak. Få en forsmag på Lille Frøs store narrestreger / kunstværker i videoen lige her.

Pressen skriver...

Kulturkongen
“Lille Frø” er en rigtig fin og anbefalelsesværdig forestilling, som har godt fat i det unge publikum – lige som det skal være, når man laver børneteater”
Teateranmeldelser.dk
“Teaterforestillingen, såvel som udstillingen, bringer masser af smil på læben fra både voksne og børn – da det jo er et sandt dilemma, er man kreativ eller destruktiv.”

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft - Gæstespil af Teater Fantast i co-produktion med Thy Teater
 • Spilleperiode
  14.
  Januar -
  18.
  Januar
  2023
 • Tider
  09:30, 10;00, 11:00 og 15:00
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  85 kr.
 • Kategori
  Børn
På scenen

Ditte Ylva Olsen og Stine Q. Pagh

Bagom
Tekst
Jakob Martin Strid og Teater Fantast
Ide og dramatisering
Teater Fantast
Komponist
Kenneth Thordal
Scenografi
Teater Fantast
Dukkemager/rekvisitør
Maja Linde Christensen
Kostumer/rekvisitør
Anja Karottki
Lysdesign
Morten Hembo
Bygger
Sonny Øftiger & Simon Polli
Teknik
Søren Knud Christensen & Henrik Bank
Tegne-projektion
Karla Holmbäck
All round assistance
Anja Bramm
Tak til
Jakob Martin Strid, Gyldendal, Thy Teater, A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond, Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond, Pelle Koppel og Teater V, Aveny T, Rosa Feigenberg, Kulturgeneratoren, Morten Droob, Vesterbro Kulturhus, Sissel Q. Pagh og alle vores prøvepublikummer

Foto: Camilla Stephan