At lære at dø

At lære at dø

Om du er klimaaktivist, lidt ligeglad, eller sikker på at teknikken nok skal klare problemerne, vil Mungo Parks bud på en klimaforestilling anno’22 møde dig!

Der er klima-uge i forstaden. Elin er en klimadeprimeret og angstramt biologilærer på folkeskolen. Andreas er nyansat i kommunens optimistiske miljøforvaltning. Vi følger de to offentligt ansatte i hvad der viser sig at blive en tragikomisk og skæbnesvanger uge for byen.

Mungo park har researchet sig ind i provinskommuners klimatiltag og de mennesker, der skal udføre dem, og det er der kommet dette small-town dramedy ud af.  På scenen blander det lokale, almentmenneskelige sig med store, globale og provokerende klimatænkere, der opfordrer til kamp, som Andreas Malm og Naomi Klein, og de mere pessimistiske teoretikerne som Roy Scranton, der siger, at vi skal ”lære at dø”, fordi det er den eneste måde hvorpå vi kan begynde at leve. Men findes der stadig andre udveje? Og hvis de findes – tør du så gå hele vejen?

Oplev Rikke Westi og Sebastian Williams på scenen, akkompagneret af en gruppe lokale folkeskolebørn fra Allerød i en eksperimenterende videoscenografi.

Anbefales fra 14-15 år
Gæstespil af Mungo Park
Varighed er endnu ukendt.

En del af Teater Nordkrafts forestillinger til udskoling og ungdomsuddannelser.
Ønsker du at booke forestillingen som skoleforestilling, kan dette gøres direkte gennem vores bookingportal HER. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på billet@teaternordkraft.dk eller 98 111 666

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft - Gæstespil af Mungo Park
 • Spilleperiode
  1.
  December -
  3.
  December
  2022
 • Tider
  16:00 og 19:30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Sebastian Williams og Rikke Westi

Bagom
Instruktion og tekst
Viktor Tjerneld
Scenografi
Peter Schultz