Teater for børn

I Teater Nordkraft tilbyder vi teaterforestillinger for børn primært i alderen 2-6 år. Vi har hvert år et mindre udvalg af forestillinger, som egner sig til de forskellige aldersgrupper. Hvad end du er forælder, bedsteforældre eller noget helt tredje får børnene en en unik oplevelse fyldt med sanseindtryk, hvor der er plads til at klappe, juble og grine.

Vores forestillinger indebærer mange forskellige typer af forestillinger, hvor der både er traditionelle forestillinger og forestillinger med dukker m.v.. Tag de mindste med i teatret og vi garanterer for én på opleveren. 

Teater Nordkrafts børnerabat

Nordkrafts børnerabat – tre børneforestillinger for 135 kr.
Løssalgsbilletter til børneforestillinger koster 85,- per person.

Med Teater Nordkrafts børnerabat, får du tre forestillinger for i alt 135,- kroner hvis du køber dem samlet – altså en stykpris på 45,- kroner ved køb af 3.

Rabatten gælder uanset om du er privatkunde eller institution.

Ønsker du at booke til institution, kan dette gøres direkte gennem vores bookingportal HER. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på billet@teaternordkraft.dk eller 98 111 666. Som privatkunde kan du både booke her gennem hjemmeside og gennem bookingportalen.

NB: ‘Aske og prinsessen på den hvide hest’ er en del af Aalborg Operafestival, og indgår som den eneste børneforestilling i sæson 2022/2023 ikke i Teater Nordkrafts børnerabat.

Alle forestillinger sælges også som løssalg. Løssalgsbilletter til børneforestillinger koster 85 kr. og bookes direkte gennem Teater Nordkraft hjemmeside.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning angående børnerabat, kan du kontakte teatret på mail billet@teaternordkraft.dk. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 98 111 666 ved spørgsmål til vores børneteater og forskellige forestillinger.

Sådan booker du:

1) Åben bookingportalen: Gå til bookingportal

2) Klik på en af de tre forestillinger , du ønsker.

3) Vælg spilledag og tidspunkt samt antal billetter for den pågældende forestilling.

4) Gør det samme for de to andre forestillinger, som hører til dine tre valgte for at få teater Nordkrafts børnerabat.

5) Når alle tre forestillinger er valgt kan du gennemføre bookingen.

OBS For at gennemføre bookingen og opnå børnerabat er det nødvendigt, at du booker billet til præcis tre forestillinger, samt at du hertil vælger det samme antal billetter alle tre gange.

Der skal også bookes billet til medfølgende voksne. Pædagoger i institutioner medfølger gratis. Vær opmærksom på, at der skelnes mellem, om det er billetter til voksne, børn eller pædagoger

På programmet i teatersæsonen 2022-2023 har vi følgende børneforestillinger:

Børneteater i Aalborg

Vi har i mange år tilbudt børneteater i Aalborg og har haft besøg af mange børn og forældre. 

Det er altid en fornøjelse at byde velkommen til de mange glade børn, som får en nærværsoplevelse, hvor iPad-skærmen skiftes ud med virkelige skuespillere på de skrå brædder og aktiverer børnenes sanser. Til teaterforestillinger sørger vi for rolige og trygge rammer. 
Hos Teater Nordkraft gør vi alt hvad vi kan for at de mindste får en både spændende og behagelig oplevelse i teatret, og vi giver os derfor god tid til at børnene kan kigge sig omkring salen og på scenen efter forestillingen. Kommer I i god tid, fortæller vi gerne mere og viser frem, hvis der er behov for, at børnene ved på forhånd hvad der gemmer sig inde bag dørene til salen. Det skal være rart for alle børn at være på besøg i Teater Nordkraft, og derfor giver vi, så tit det kan lade sig gøre, børnene muligheden for at hilse på skuespillerne før eller efter forestillingen hvis de har lyst.

Teatret lærer derudover børn om forskellige aspekter i livet, hvor alt fra venskab og kærlighed til vrede og sorg bliver berørt. Børneforestillinger er derfor ikke kun underholdning men også en læringsmulighed, hvor børnene kan udvide deres horisont. Børneteater skal derfor også ses som en del af en læringsproces, hvor følelser og andre temaer bliver berørt.

Forbered dit barn på teatret

Du kan med fordel forberede dit barn på den kommende tur i teatret. Dette kan du gøre ved at forklare lidt om, hvad teatret er og hvad I skal se. Derudover kan det være en god idé, især hvis det er første gang barnet skal i teatret, at fortælle, at salen oftest er mørk under forestillingen, så dette ikke skræmmer de mindste.

.Gå til bookingportal

Pris og booking
Børneabonnement til Teater Nordkraft bookes via Teater Nordkrafts Bookingportal og koster 135 kr. per person for tre forestillinger. Løssalgsbillet til de enkelte børneforestillinger koster 85 kr. pr. person. Løssalgsbilletter bookes gennem den enkelte forestillings side her på teatrets hjemmeside.