Teater for børn

I Teater Nordkraft tilbyder vi teaterforestillinger for børn i alderen 1,5-7 år.

Hos os får børnene en unik oplevelse fyldt med sanseindtryk, hvor der er plads til at klappe, juble og grine.

Teater Nordkrafts børnerabat

3 børneforestillinger for 135 kr.

Med Teater Nordkrafts børnerabat, får du 3 forestillinger for i alt 135,- kroner, hvis du køber dem samlet – altså en stykpris på 45,- kroner ved køb af 3.

Rabatten gælder uanset om du er privatkunde eller institution.

Ønsker du at booke til en institution, skal dette gøres direkte gennem vores bookingportal HER. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på billet@teaternordkraft.dk eller 98 111 666.

Som privatkunde skal du booke gennem vores hjemmeside.

3for135-rabatten på børneforestillinger gælder kun så længe, der er ledige pladser til 3 forestillinger. Herefter sælges billetter til børneforestillinger til løssalgsprisen på 85,-  

Har du spørgsmål eller brug for vejledning angående vores 3for135-børnerabat, kan du kontakte teatret på billet@teaternordkraft.dk. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 98 111 666 ved spørgsmål til vores børneteater og forskellige forestillinger.

Børneteater i Aalborg

Vi har i mange år tilbudt børneteater i Aalborg og har haft besøg af mange børn og forældre. 

Det er altid en fornøjelse at byde velkommen til de mange glade børn, som får en nærværsoplevelse, hvor iPad-skærmen skiftes ud med virkelige skuespillere på de skrå brædder og aktiverer børnenes sanser. Til teaterforestillinger sørger vi for rolige og trygge rammer. 
Hos Teater Nordkraft gør vi alt hvad vi kan for at de mindste får en både spændende og behagelig oplevelse i teatret, og vi giver os derfor god tid til at børnene kan kigge sig omkring salen og på scenen efter forestillingen. Kommer I i god tid, fortæller vi gerne mere og viser frem, hvis der er behov for, at børnene på forhånd ved, hvad der gemmer sig inde bag dørene til salen. Det skal være rart for alle børn at være på besøg i Teater Nordkraft, og derfor giver vi, så tit det kan lade sig gøre, børnene muligheden for at hilse på skuespillerne før eller efter forestillingen, hvis de har lyst.

Teatret lærer derudover børn om forskellige aspekter i livet, hvor alt fra venskab og kærlighed til vrede og sorg bliver berørt. Børneforestillinger er derfor ikke kun underholdning men også en læringsmulighed, hvor børnene kan udvide deres horisont. Børneteater skal derfor også ses som en del af en læringsproces, hvor følelser og andre temaer bliver berørt.

Forbered dit barn på teatret

Du kan med fordel forberede dit barn på den kommende tur i teatret. Dette kan du gøre ved at forklare lidt om, hvad teatret er og hvad I skal se. Derudover kan det være en god idé, især hvis det er første gang barnet skal i teatret, at fortælle, at salen oftest er mørk under forestillingen, så dette ikke skræmmer de mindste.