Teater for børn

I Teater Nordkraft tilbyder vi teaterforestillinger for børn i alderen 2-4 år og 4-6 års alderen. Vi har hvert år et mindre udvalg af forestillinger, som egner sig til de forskellige aldersgrupper. Hvad end du er forælder, bedsteforældre eller noget helt tredje får børnene en en unik oplevelse fyldt med sanseindtryk, hvor der er plads til at klappe, juble og grine.

Vores forestillinger indebærer mange forskellige typer af forestillinger, hvor der både er traditionelle forestillinger og forestillinger med dukker m.v.. Tag de mindste med i teatret og vi garanterer for én på opleveren. 

Book børneabonnement

1) Åben bookingportalen: Gå til bookingportal

2) Klik på en af de tre forestillinger i det abonnement, du ønsker.

3) Vælg spilledag og tidspunkt samt antal billetter for den pågældende forestilling.

4) Gør det samme for de to andre forestillinger, som hører til dit valgte abonnement.

5) Når alle tre forestillinger er valgt kan du gennemføre bookingen.

OBS For at gennemføre bookingen af børneabonnement er det nødvendigt, at du booker billet til alle tre forestillinger i abonnementet, samt at du hertil vælger det samme antal billetter alle tre gange.

Børneteater i Aalborg

Vi har i mange år tilbudt børneteater i Aalborg og har haft besøg af mange børn og forældre. 

Det er altid en fornøjelse at byde velkommen til de mange glade børn, som får en nærværsoplevelse, hvor iPad-skærmen skiftes ud med virkelige skuespillere på de skrå brædder og aktiverer børnenes sanser. Til teaterforestillinger sørger vi for rolige og trygge rammer. 
Hos Teater Nordkraft gør vi alt hvad vi kan for at de mindste får en både spændende og behagelig oplevelse i teatret, og vi giver os derfor god tid til at børnene kan kigge sig omkring salen og på scenen efter forestillingen. Kommer I i god tid, fortæller vi gerne mere og viser frem, hvis der er behov for, at børnene ved på forhånd hvad der gemmer sig inde bag dørene til salen. Det skal være rart for alle børn at være på besøg i Teater Nordkraft, og derfor giver vi, så tit det kan lade sig gøre, børnene muligheden for at hilse på skuespillerne før eller efter forestillingen hvis de har lyst.

Teatret lærer derudover børn om forskellige aspekter i livet, hvor alt fra venskab og kærlighed til vrede og sorg bliver berørt. Børneforestillinger er derfor ikke kun underholdning men også en læringsmulighed, hvor børnene kan udvide deres horisont. Børneteater skal derfor også ses som en del af en læringsproces, hvor følelser og andre temaer bliver berørt.

I sæson 2021/2022 har vi følgende børneforestillinger:

En del af abonnement for børn i alderen 2-4 år
– Dengang du var lille
– [pAp]-[kAs]
Rundt og rundt

En del af abonnement for børn i alderen 4-6 år
Der var engang
– Mustafas Kiosk
Alfons Åberg – Far til vejrs

Forbered dit barn på teatret

Du kan med fordel forberede dit barn på den kommende tur i teatret. Dette kan du gøre ved at forklare lidt om, hvad teatret er og hvad I skal se. Derudover kan det være en god idé, især hvis det er første gang barnet skal i teatret, at fortælle, at salen oftest er mørk under forestillingen, så dette ikke skræmmer de mindste.


Book Teater Nordkrafts børneabonnement

Et børneabonnement til Teater Nordkraft giver adgang til tre forestillinger i teatersæsonen 2021/2022 og koster 135 kr. per person. Børneabonnement er inddelt i aldersgrupperne 2-4 år og 4-6 år og kan bookes både af private og institutioner via Teater Nordkrafts Bookingportal HER

Alle forestillinger sælges også som løssalg. Løssalgsbilletter til børneforestillinger koster 85 kr. og bookes direkte gennem Teater Nordkraft hjemmeside.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning angående børneabonnement, kan du kontakte teatret på mail skole@teaternordkraft.dk. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 98 111 666 ved spørgsmål til vores børneteater og forskellige forestillinger.

.Gå til bookingportal

Pris og booking
Børneabonnement til Teater Nordkraft bookes via Teater Nordkrafts Bookingportal og koster 135 kr. per person for tre forestillinger. Løssalgsbillet til de enkelte børneforestillinger koster 85 kr. pr. person. Løssalgsbilletter bookes gennem den enkelte forestillings side her på teatrets hjemmeside.