Vi de 1 % – Aalborg versionen

Vi de 1 % – Aalborg versionen

De rige findes også i Aalborg, og vi er lige så nysgerrige på dem som på alle andre rige. Men hvad er det, de rige gør, der virker så godt? Er det deres vaner, deres privilegier eller alt det andet, vi elsker at misunde? 

Forestillingen, Vi de 1%, sætter fokus på uligheden i Danmark og imødekommer fordommene om dem med mange penge og dem med få. 

I samarbejde med prisvindende instruktør Tue Biering står Teater Nordkraft klar til at præsentere VI DE 1% – AALBORG VERSIONEN. Sammen med et professionelt team, er det frivillige aalborgensere, der optræder som sig selv og fortæller om verdenen som de oplever den i en tankevækkende og rystende forestilling. 

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, Beckett-Fonden, Knud Højgaards Fond, Østerbro Lokaludvalg, Dansk Skuespillerforbund og Axel Muusfeldts Fond.

 
Vi de 1% er en co-produktion mellem Fix&Foxy og Revolver.
Varighed ca. 1 time og 45 minutter
Anbefales til fra 15 år

 

En del af Teater Nordkrafts forestillinger til udskoling og ungdomsuddannelser.
Ønsker du at booke forestillingen som skoleforestilling, kan dette gøres direkte gennem vores bookingportal HER. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på billet@teaternordkraft.dk eller 98 111 666

 

Kombinér din teatertur med en teatermenu

Kombinér din teatertur med en teatermenu. Hos Ma Petite France kan du nyde en lille bid af Frankrig med 1 glas af husets vin samt et lækkert snackbræt i hyggelige omgivelser til kun 150 kroner.

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft - Gæstespil af Fix&Foxy i co-produktion med Revolver
 • Spilleperiode
  24.
  April -
  28.
  April
  2023
 • Tider
  13:00 og 19:30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Skuespiller Maria Rich samt overklassen, hjemløse, kontanthjælpsmodtagere, gældsatte og dem der går i teatret for at kigge på de andre…

Forestillingsfoto: Søren Meisner