Vi de 1 %

Vi de 1 %

De bor i ghettoer. De er ofte kun sammen med andre, som deler samme kultur og værdier. De placerer deres børn i særlige skoler og ønsker ikke at bidrage til fællesskabet.

Fix&Foxy inviterer virkelige rige på scenen, ind i vores forestilling om, hvordan de lever. En forestilling om den udsatte position, det er at være ekstremt velhavende og have distanceret sig til resten af det omkringliggende samfund. Men så banker underklassen på?

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, Beckett-Fonden, Knud Højgaards Fond, Østerbro Lokaludvalg, Dansk Skuespillerforbund og Axel Muusfeldts Fond.

 
Vi de 1% er en co-produktion mellem Fix&Foxy og Revolver.
Varighed ca. 1 time og 45 minutter
Anbefales til fra 15 år

 

En del af Teater Nordkrafts forestillinger til udskoling og ungdomsuddannelser.
Ønsker du at booke forestillingen som skoleforestilling, kan dette gøres direkte gennem vores bookingportal HER. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på billet@teaternordkraft.dk eller 98 111 666

 

Kombinér din teatertur med en teatermenu

Kombinér din teatertur med en teatermenu. Hos Ma Petite France kan du nyde en lille bid af Frankrig med 1 glas af husets vin samt et lækkert snackbræt i hyggelige omgivelser til kun 150 kroner.

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft - Gæstespil af Fix&Foxy i co-produktion med Revolver
 • Spilleperiode
  24.
  April -
  28.
  April
  2023
 • Tider
  13:00 og 19:30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Skuespiller Maria Rich samt overklassen, hjemløse, kontanthjælpsmodtagere, gældsatte og dem der går i teatret for at kigge på de andre…

Forestillingsfoto: Søren Meisner