Parents Playlist

Parents Playlist

En hjertevarm teaterkoncert om alt det grusomme og alt det vidunderlige ved at være forældre. Om at elske sine børn betingelsesløst men samtidig slet ikke at kunne rumme dem. Og om at prøve at blive ved med at elske hinanden, selvom hele livet pludseligt står i vejen.

Vi følger to forældre igennem alle årene- fra den allerførste spæde nervøse lykke, til det sidste hjerteskærende kram.

De forsvinder ind i tågen af evige snotnæser, sexløse nætter, My Little Ponies, våde fodboldkampe, for meget rødvin, for meget aula, Tik Tok, ubærlige teenage-sorger, forkælede børnebørn, dominerende svigerdøtre, konstant overhængende skilsmissetrussel og total utilstrækkelighed på alle niveauer.

Musikken følger os gennem alle aspekter af et forældreliv – også i det tomrum der opstår når børnene flytter, når der pludseligt ikke er efterspørgsel på det forældreskab man har brugt hele sit liv på at blive god til. Hvem er vi sammen når stillheden larmer og vi pludselig har al den tid vi har længtes efter?

Det her er en forestilling om at miste sig selv og hinanden – og om at finde og genopfinde det hele igen. Om et øjeblik af kærlighed midt i opvasken.

Om at tage til gode med det man kan få, og få det det bedste ud af det hele. Om at holde sammen samtidig med at man handler ind, gør karriere og prøver at være verdens bedste, sejeste, klogeste, og mest overskudsagtige forældre.

Parents Playlist er en musikalsk rejse i forældreskabets op-og nedture, helt ud i smertens tove og helt ind i hjertets dybeste kroge. Minna Johannesson iscenesætter alle forældres ultimative soundtrack, med alt lige fra gamle gode 60ér hits, til pinlig pop og børneviser i de mest overraskende udgaver.

Familiebilens rodede playliste folder sig ud; til genkendelse, nostalgi og forundring over hvad vi mennesker kan finde på når vi er allermest desperate, frustrerede og totalt fyldt op af kærlighed.

Varighed: Endnu ukendt.

Forlæng oplevelsen

I forbindelse med forestillingen Parents Playlist tilbyder vi på udvalgte dage arrangementer.

Kom tættere på

Parents Playlist – Åbne prøver

Følg tilblivelsen af forårets teaterkoncert til åbne prøver

Tirsdag d. 28/3 kl. 10.00
Onsdag d. 12/4 kl. 16.00
Torsdag d. 4/5 kl. 16.00.

Læs mere og bestil din gratis billet her.

Bliv en del af forestillingen

VI HAR BRUG FOR DINE FAMILIEFOTOS OG BRYLLUPSBILLEDER 

En stor del af scenografien skal bestå af et kæmpe baggrundslærred, hvorpå familie-, ferie- og bryllupsbilleder fra mange forskellige familier og årtier flimrer forbi, imens skuespillerne og musikerne giver den gas. Teaterleder, Minna Johannesson, ønsker en så ægte forestilling som muligt, hvorfor vi efterlyser jeres billeder!

Familie- og bryllupsbilleder fra alle tider kan sendes direkte på mail til jegvilvaeremed@teaternordkraft.dk.

Kombinér din teatertur med en teatermenu

Kombinér din teatertur med en teatermenu. Hos Ma Petite France kan du nyde en lille bid af Frankrig med 1 glas af husets vin samt et lækkert snackbræt i hyggelige omgivelser til kun 150 kroner.

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft
 • Spilleperiode
  26.
  Maj -
  21.
  Juni
  2023
 • Tider
  16:00, 17:00 og 19:30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Laura Kold, Thomas Nielsen, Jonas Ervolder Bové og Anna Kathrine Lystbæk

Bagom
Instruktør
Minna Johannesson
Scenograf
Mie Riis
Lyddesigner
Jonas Hvid Brimer
Lysdesigner
Mads Eckert Hermansen
Sceneformand
Mikkel Munk Iversen
Teatertekniker
Christian Steen Møller
Forestillingsleder
Benedicte Andersen
Produktionsleder
Mikkel Ove Hansen
Skrædder
Parnuuna Thornwood
Kapelmester og musiker
Jonas Ervolder Bové
Musiker
Anna Kathrine Lystbæk

Fotograf: Morten Fauerby