Parents Playlist

Parents Playlist

En hjertevarm teaterkoncert om alt det grusomme og alt det vidunderlige ved at være forældre. Om at elske sine børn betingelsesløst men samtidig slet ikke at kunne rumme dem. Og om at prøve at blive ved med at elske hinanden, selvom hele livet pludseligt står i vejen.

Vi følger en mor og en far igennem alle årene- fra den allerførste spæde nervøse lykke, til det sidste hjerteskærende kram.

De forsvinder ind i tågen af evige snotnæser, sexløse nætter, My Little Ponies, våde fodboldkampe, for meget rødvin, for meget aula, Tik Tok, ubærlige teenage-sorger, forkælede børnebørn, dominerende svigerdøtre, konstant overhængende skilsmissetrussel og total utilstrækkelighed på alle niveauer.

Musikken følger os gennem alle aspekter af et forældreliv – også i det tomrum der opstår når børnene flytter, når der pludseligt ikke er efterspørgsel på det forældreskab man har brugt hele sit liv på at blive god til. Hvem er vi sammen når stillheden larmer og vi pludselig har al den tid vi har længtes efter?

Det her er en forestilling om at miste sig selv og hinanden – og om at finde og genopfinde det hele igen. Om et øjeblik af kærlighed midt i opvasken.

Om at tage til gode med det man kan få, og få det det bedste ud af det hele. Om at holde sammen samtidig med at man handler ind, gør karriere og prøver at være verdens bedste, sejeste, klogeste, og mest overskudsagtige forældre.

Parents Playlist er en musikalsk rejse i forældreskabets op-og nedture, helt ud i smertens tove og helt ind i hjertets dybeste kroge. Minna Johannesson iscenesætter alle forældres ultimative soundtrack, med alt lige fra gamle gode 60ér hits, til pinlig pop og børneviser i de mest overraskende udgaver.

Familiebilens rodede playliste folder sig ud; til genkendelse, nostalgi og forundring over hvad vi mennesker kan finde på når vi er allermest desperate, frustrerede og totalt fyldt op af kærlighed.

Varighed: Endnu ukendt.

Kom tættere på

Parents Playlist – Åbne prøver

Følg tilblivelsen af forårets teaterkoncert til åbne prøver

Tirsdag d. 28/3 kl. 10.00
Onsdag d. 12/4 kl. 16.00
Torsdag d. 4/5 kl. 16.00.

Læs mere og bestil din gratis billet her.

Kombinér din teatertur med en teatermenu

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft
 • Spilleperiode
  26.
  Maj -
  21.
  Juni
  2023
 • Tider
  16:00, 17:00 og 19:30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Laura Kold og Thomas Nielsen

Bagom
Lyddesigner
Jonas Hvid Brimer
Lysdesigner
Mads Eckert Hermansen
Sceneformand, scenografibygger
Mikkel Munk Iversen
Teaterteknikerelev
Benedicte Andersen
Produktionsleder
Mikkel Ove Hansen
Rekvisitør
Theresa Breitenstein

Fotograf: Morten Fauerby