Mariehønen Evigglad

Beskrivelse
Anmeldelser

Mariehønen Evigglad

Eventyrlig forestilling frit over Halfdan Rasmussens elskede sang

Alle kender Marie. Hun er glad. Evigglad. Bare ikke når det regner! Ingen har ly til Marie, som får våde kolde tær. Undtagen Søren selvfølgelig. Men han er så slimet og sneglesnasket …

Tag med skuespiller Betina Grove ind i det eventyrlige skovunivers, hvor den Evigglade Mariehøne, Søren snegl og alle de andre dyr bor.

I forestillingen bliver historien i den elskede børnesang udvidet, så Marie på sin tur i skoven hilser på flere forskellige dyr, også Søren Snegl. Søren vil meget gerne have besøg af Marie, men hun synes til at starte med, at han er ulækker og slimet. Kan de blive venner til sidst, trods deres forskelligheder?

Børneforestilling af Teatret Fair Play og Teatret st.tv.
Forestillingen er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst

Varighed ca. 30 minutter
Anbefales til aldersgruppen 2-5 år.

En del af Teater Nordkrafts børnerabat hvor du får tre børneforestillinger for 135 kr.
Denne forestilling er en del af rabatgruppen 2-4 år.
Løssalgsbilletter koster 85,- per person.

Forestillingen indgår i Teater Nordkrafts børnerabat, hvor du får tre forestillinger for i alt 135,- kroner hvis du køber dem samlet – altså en stykpris på 45,- kroner ved køb af 3.

Rabatten gælder uanset om du er privatkunde eller institution. Privatkunder kan booke 3 for 135 enten på hjemmesiden eller på vores bookingsportal. Institutioner og større grupper kan kun booke via bookingportalen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på billet@teaternordkraft.dk eller 98 111 666, hvis du er i tvivl om hvordan du skal booke.

Respekter aldersgrænserne
Vi har udvalgt tre forestillinger til 2-4 årige, og tre forestillinger til 4-6 årige. Du kan enten holde dig til én aldersgruppe eller mixe dine tre forestillinger på tværs, hvis du vil have børn i forskellige aldre med.

Rabatten er den samme. Vi beder dig om altid at overholde aldersgrænserne for de enkelte forestillinger. Børneteatrene har stor erfaring med at spille teater for børn i forskellige aldre, og de tilrettelægger forestillingen så den passer til aldersgruppen. Det bliver en bedre oplevelse for alle, hvis aldersgrænserne respekteres.

Pressen skriver...

Teateravisen.dk
“Stor kærlighed i mikroformat…Trin for trin siger Evigglad godmorgen til honningbierne, der summer frem fra et stade. Til musen, der titter frem fra sit hul og som kan få unger når som helst. Til fiskene som springer op og ned i en lille sø. Til en frø fyldt med selvtillid, humør og jazz. Og til Søren Snegl, der har akkurat den grå farve og det skin over sin krop som hører en snasket og slimet snegl til.”

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater nordkraft - Gæstespil af Teatret Fair Play i co-produktion med Teatret st. tv
 • Spilleperiode
  23.
  November -
  27.
  November
  2022
 • Tider
  09:30, 10;00, 11:00 og 15:00
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  85 kr.
 • Kategori
  Børn
På scenen

Betina Grove

Bagom
Dramatisering
Betina Grove
Instruktion
Henrik Steen Larsen
Komponist
Sune Skuldbøl Vraa
Scenograf
Tanja Bovin

Foto: Per Morten Abrahamsen
Plakat: David Lewis