BLOOM

BLOOM

Kristján Ingimarsson besejrede verden med actionkomedien BLAM! som havde premiere i 2012 og har turneret lige siden. Med BLOOM tager Ingimarsson livtag med nutidens kvinder, deres kraft og humor, og de universer, de skaber om sig.

BLOOM er en undersøgelse af kvindens væsen i 2021. De kvindelige medvirkende har selv været med til at skabe forestillingens materiale og udtryk, og grinagtige pinligheder blander sig med hjerteskærende skrøbelighed og rå power. Tro mod Kristján Ingimarssons frygtløse, fysiske spillestil, kaster de fem kvinder sig både ud i halsbrækkende stunts og indadvendte, undersøgende momenter.

BLOOM er et ordnet kaos, en ny slags scenekunst – i en tid, hvor mennesket ikke længere søger indad efter svar og sandheder, men griber UD! Ud i den fysiske verden, og ud efter hinanden. Vi lever i en tid med vilde opbrud og forandringer, både udenpå og indeni – hvor fører vi hinanden hen, og hvordan finder vi humoren i det hele?

BLOOM er en spektakulær scenekunstoplevelse, som bryder med alt det, vi tror vi ved om at se teater. Forestillingen foregår i et formidabelt scenerum, som tager fusen på selv den mest erfarne teatergænger, og ledsages af videoinstallationer og billedkunst, som man kan opleve på sin egen mobiltelefon og rundt omkring forestillingens rum.

 

Aalborggenserne har i januar 2022 en enestående mulighed for at være de første til at opleve dette brag af en teateroplevelse!

 

 

Varighed: Endnu ukendt
Anbefales fra 15 år
Forestillingen kan også bookes som skoleforestilling via Teater Nordkrafts Bookingportal HER

 

BLOOM har verdenspremiere på Teater Nordkraft i Aalborg, og spiller derefter turné rundt i Europa. Forestillingen er skabt i et samarbejde mellem Kristján Ingimarsson Company, Teater Nordkraft, Reykjavik City Theatre og Hålogaland Teater i Tromsø. BLOOM henter inspiration og materiale fra en række KIC workshops i samarbejde med billedkunstneren Kirsty Whiten og et hold scenekunstnere.

 

Kristjan Ingimarsson Company

Praktisk info

 • Arrangør
  Samarbejde mellem Kristján Ingimarsson Company, Teater Nordkraft, Reykjavik City Theatre og Hålogaland Teater i Tromsø
 • Spilleperiode
  19.
  Januar -
  12.
  Februar
  2022
 • Tider
  16:00 og 19:00
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  100-205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Laura Kold, Nina Tind, Josephine Reumert Grau, Noora Hannula og Ida Frost

Bagom
Iscenesættelse, idé og manuskript
Kristjan Ingimarsson
Scenograf
Jonas Fly
Koreograf
Thomas Bentin
Producent fra KIC
Arna Lára Pétursdóttir
Turné
Kristjan Ingimarsson Company
Støttet af
Statens Kunstfond, Bikubefonden, Nordisk Kulturfond, Wilhelm Hansen Fonden, William Demant Fonden, Dansk Skuespillerforbund
Tusind tak til
Anna Stamp, Kajsa Bohlin, Lalla la Cour, Linh Le, Mette Rønne, Nana Lind, Noora Hannula, Tuba Keleş, Unnur Elísabet Gunnarsdóttir & Þórey Birgisdóttir
Særlig tak til
Pavillon K, Vordingborg

Morten Fauerby