BLOOM

BLOOM

Hvorfor er der ikke flere som skriger i Bilka?

BLOOM er et ordnet kaos; små abstrakte sekvenser af kvindeliv når det er bedst og værst. Publikum præsenteres for en række associative installationer; dystre, humoristiske og rørende imellem hinanden, vi relaterer til dem men oplever noget forskelligt fordi vi er forskellige.

BLOOM er fabuleringer over kvindeidentiteter. Menneskeidentiteter i evig udvikling – i en tid, hvor mennesket ikke længere søger indad efter svar og sandheder, men griber ud i den fysiske verden; ud efter hinanden.
Hvad er meningen med et kvindeliv? Med et menneskeliv? Er vi til syvende og sidst blot forbrugere; en del af et system som det er svært at bryde ud af… og hvad sker der, hvis vi hjælper hinanden med at slippe kontrollen og bryde fri?

De kvindelige medvirkende har selv været med til at skabe forestillingens materiale og udtryk, og grinagtige pinligheder blander sig med hjerteskærende skrøbelighed og rå power. Tro mod Kristján Ingimarssons frygtløse, fysiske spillestil, kaster de fem kvinder sig både ud i halsbrækkende stunts og indadvendte, undersøgende momenter.

BLOOM skal ikke forståes, den skal opleves.

Varighed: 1 time 30 minutter
Anbefales fra 15 år
Forestillingen kan også bookes som skoleforestilling via Teater Nordkrafts Bookingportal HER

BLOOM har verdenspremiere på Teater Nordkraft i Aalborg, og spiller derefter turné rundt i Europa. Forestillingen er skabt i et samarbejde mellem Kristján Ingimarsson Company, Teater Nordkraft, Reykjavik City Theatre og Hålogaland Teater i Tromsø. BLOOM henter inspiration og materiale fra en række KIC workshops i samarbejde med billedkunstneren Kirsty Whiten og et hold scenekunstnere.

PREMIEREN ER FLYTTET! BLOOM-premieren er rykket til 25. januar. Hvis du har billet til en af de flyttede forestillinger, har du mulighed for at få billet til en anden spilledag – kontakt os på billet@teaternordkraft.dk

KOMBINÉR TEATERTUREN MED “BLOOM”-MENU FRA SUSHI MANIA

I starter jeres aften i vores hyggelige foyer, hvor lækker sushi og kølige drikkevarer står klar til jer. I har god tid til at spise inden I sætter jer ind og ser BLOOM.

Inden forestillingen får I også en drink i baren.

Menuen består af:

1 luksus boks med 20 stykker frisk sushi, portionsanrettet:

maki: 2 avocado hot, 2 laks garlic, 2 california, 2 seafood+agurk, 2 laks green, 2 laks+rejer, 2 veggie royal, 2 tempura royal, 1 crispy veggie, 1 ebi tempura. nigiri: 1 spicy tun, 1 laks lynstegt

dertil tangsalat og edamamebønner.

I får specialmenuen for kun 220,- inkl. 1 specialøl eller iste pr. person til maden, og 1 drink pr. person i teaterbaren.

Sådan får I jeres menu:

 1. Køb billet til den spilledag, der passer jer bedst
 2. Bestil BLOOM-Box hos Sushi Mania ved at skrive en mail til kuehl@sushimania.dk
 3. Alle BLOOM-bokse bliver leveret direkte til Teater Nordkraft på den valgte dag, så du kan ikke bestille BLOOM-boksen til takeaway. Vi åbner for spisning 17:45

OBS: I skal være på teatret senest 18:00, for at I kan nå at spise i ro og mag inden aftenens andre gæster støder til jer.

Kristjan Ingimarsson Company

Praktisk info

 • Arrangør
  Samarbejde mellem Kristján Ingimarsson Company, Teater Nordkraft, Reykjavik City Theatre og Hålogaland Teater i Tromsø
 • Spilleperiode
  28.
  Januar -
  14.
  Februar
  2022
 • Tider
  16:00 og 19:00
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  100-205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Louise Bonde, Nina Tind, Josephine Reumert Grau, Noora Hannula og Ida Frost

Bagom
Iscenesættelse, idé og manuskript
Kristjan Ingimarsson
Scenograf
Jonas Fly
Koreograf
Thomas Bentin
Producent fra KIC
Arna Lára Pétursdóttir
Turné
Kristjan Ingimarsson Company
Støttet af
Statens Kunstfond, Bikubefonden, Nordisk Kulturfond, Wilhelm Hansen Fonden, William Demant Fonden, Dansk Skuespillerforbund
Tusind tak til
Anna Stamp, Kajsa Bohlin, Lalla la Cour, Linh Le, Mette Rønne, Nana Lind, Noora Hannula, Tuba Keleş, Unnur Elísabet Gunnarsdóttir & Þórey Birgisdóttir
Særlig tak til
Pavillon K, Vordingborg

Morten Fauerby