Betty Blue – Udskudt

Betty Blue – Udskudt

BETTY BLUE ER UDSKUDT TIL EN SENERE SÆSON

Teaterchef Minna Johannesson har taget beslutningen om at udskyde forårets musikforestilling ”Betty Blue” på Teater Nordkraft til et endnu ukendt tidspunkt. To års fuld teaterproduktion under pandemiens urimelige vilkår får nu konsekvenser.

Beslutningen kommer til at gå ud over det publikum, som havde glædet sig til at opleve ”Betty Blue” til maj. Ingen er mere ked af det end Minna Johannesson, der selv skulle have dramatiseret og instrueret forestillingen. En forestilling hun har drømt om at lave de sidste 10 år.

“Det er ubeskriveligt ærgerligt, men nødvendigt. Beslutningen er taget for at sikre, vi også har et teater næste år med de her kompetente og engagerede mennesker, som har knoklet for at bygge noget op sammen”, uddyber Minna Johannesson.

Læs den fulde pressemeddelelse her.

37’2 LE MATIN de Philippe Djian

Jeg er en stor fan af katastrofale kærlighedshistorier. Jeg har altid været optaget af ideen om, at kærlighed har en pris, og Betty Blue har altid været en inspiration for mig i mit liv. Her løber ingen væk – her er kærlighed til den bitre ende. Kærlighedens regnestykke handler til syvende og sidst ikke om, hvad du får, men om hvad du vil ofre. Kærlighed er ikke altid værdig, ikke altid tilregnelig, og meget sjælden fornuftig. Men den er altid kampen værd. Fordi den fremkalder os. Det er når vi elsker, at vi er mest virkelige. Mest menneskelige.” Minna Johannesson

Den unge Betty lever livet lidenskabeligt, intenst og kompromisløst. Hun er fyldt med appetit på tilværelsen og har store drømme for fremtiden, men bliver gang på gang skuffet, når hun indser, at livet ikke er som på film.

Sammen med den mere virkelighedsnære Zorg oplever Betty kærlighedens kraft på godt og ondt. Hele Zorgs eksistens er i kredsløb omkring Betty – hun er solen og glæden i hans liv, og han vil gøre ALT for hende. De
to elskende holder fast i hinanden for enhver pris, også selvom prisen bliver højere og højere …

Betty Blue er en musikforestilling om at suge al kraft ud af livet, inden det er forbi. Forestillingen er en dramatisering af Philippe Djians roman og filmatiseringen fra 1986 af samme navn.

Hvert år instruerer teaterchef Minna Johannesson selv en forestilling, og Betty Blue er hendes bud på den ultimative kærlighedshistorie.

Varighed endnu ukendt
Anbefales fra 15 år
Egenproduktion af Teater Nordkraft
Forestillingen kan også bookes som skoleforestilling via Teater Nordkrafts Bookingportal HER

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft
 • Spilleperiode
  19.
  Maj -
  25.
  Maj
  2022
 • Tider
  13:00, 16:00 og 19:30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  100-205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Teater Nordkrafts ensemble

Bagom
Instruktør
Minna Johannesson
Scenograf
Katrine Gjerding
Manus
Minna Johannesson
Teaterforlag
Nordiska ApS - www.nordiska.dk
Baseret på
romanen BETTY BLUE 37’2 LE MATIN de Philippe Djian, orginaludgivelse: Editions FLAMMARION Udgivet i Danmark af Gyldendal og oversat af Lisbet Krogager

Morten Fauerby