Skovens Vogter

Skovens magi breder sig ud i Aalborg Storcenter i efterårsferien, hvor du kan opleve ”Skovens Vogter”, der er en kæmpestor, knælende træmand bygget af nedfaldstræ fra Svenstrup. Det er Teater Nordkrafts scenemester Mikkel Munk Iversen og teatertekniker Christian Steen Møller, der har skabt og opført den knap 10 meter høje træmand ”Skovens Vogter”.

Scenemester Mikkel Munk Iversen (venstre) og teatertekniker Christian Steen Møller (højre)

Scenemester Mikkel Munk Iversen og teatertekniker Christian Steen Møller er en del af det faste personale på Teater Nordkraft. Udover at bygge scener til teaterforestillinger i Teater Nordkraft har de også bygget kæmpefuglen i Fjordbyen tilbage i foråret.

Teater Nordkrafts slogan er forvent det uventede. Vi er overbeviste om, at der altid er en overraskelse lige rundt om hjørnet – og den opleves oftest, når man mindst venter det.

I samarbejdet med Aalborg Storcenter vil Teater Nordkraft gerne minde aalborgenserne og de besøgende i Aalborg Storcenter om, at vi lever i en stor og magisk verden, som er fuld af overraskelser.

Der findes magi alle steder – også de mest almindelige. Overraskelser og magien er noget Teater Nordkraft benytter hver dag i teatersalen, men nu flytter vi den ud af teatersalen og ind i Aalborg Storcenter.

Lær mere om Skovens Vogter

Se videoen med Scenemester Mikkel Munk Iversen og Teatertekniker Christian Steen Møller fra Teater Nordkraft. Her fortæller de om selve værket, deres inspiration og tanker bag Skovens Vogter. 

Kom og oplev en af Teater Nordkrafts kommende forestillinger.

MOD ALLE ODDS

LILLE MYR

PEER GYNT?

DER VAR ENGANG

LIBERTY

SOKKEN

HVIS JEG VAR EN HUND

BETTY BLUE

HVORFOR MIG?

TENNIS

BOLD