Ikke noget pis

Ikke noget pis

Skarp komedie, 15 år senere

Det er femten år siden, at skuespillerne Lars Mikkelsen, Janus Nabil Bakrawi, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen og Henrik Prip sammen med instruktør Kamilla Wargo Brekling satte manden under lup i succesforestillingen PIS, som blev kåret til årets bedste turnéforestilling.

En ny fortælling om manden og hans humør presser sig på. Hvad har manden at byde på her 15 år senere, og hvem har brug for ham? Hvordan synes han egentlig selv det går?

En strittende, morsomt udleverende og ærlig forestilling, der skærer ind til benet og undersøger, hvordan det er at være mand i dag.

Dengang måtte manden forholde sig til voksenlivets forpligtelser, småbørn, karriere – og selvfølgelig kvinden. Han var næsten udødelig og i hvert fald uforbederlig.

Nu mødes holdet igen 15 år senere, i en forandret verden. Der er sket meget siden sidst. Hvor er manden nu? Har der mon sneget sig en dødsangst ind? Og hvad med selvrefleksionen?

Kamilla Wargo Brekling har skrevet og instrueret denne skarpe komedie om at være mand i dag, på baggrund af de fem skuespilleres egne fortællinger, refleksioner og oplevelser.

Producent: Det Kongelige Teater

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft - Gæstespil af Det Kongelige Teater
 • Spilleperiode
  6.
  Marts -
  7.
  Marts
  2024
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Spilledatoer
Show Show Tidspunkt Lokation Show info Status
Henter...