Casting – Mod alle odds

Casting – Mod alle odds

VÆR MED TIL AT LAVE FORESTILLINGEN ‘MOD ALLE ODDS’, OG FÅ EN OPLEVELSE FOR LIVET.

Teater Nordkraft og Teaterkompagniet Fix+Foxy leder efter en mangfoldig gruppe af børn i alderen 10-12 år som har lyst til at være med til at lave og deltage i teaterforestillingen MOD ALLE ODDS. 

ÅBEN CASTING PÅ TEATER NORDKRAFT I AALBORG SØNDAG 4. JUNI
– SIDSTE TILMELDING 1. JUNI!

Audition er for alle, og det er gratis – men vi har brug for en tilmelding fra en forælder eller værge senest 1. juni 

TILMELDING: KONTAKT VORES TEATERPÆDAGOG TINE
PÅ TINE@TEATERNORDKRAFT.DK / TELEFON 9154 7311 OG HØR MERE! 

OM FORESTILLINGEN: 
Mod Alle Odds er en forestilling om 20 børns statistiske fremtid.
Vi leder efter 20 børn fra forskellige sociale baggrunde som gerne vil arbejde med professionelle kræfter og rammer.
Sammen skaber vi en forestilling som handler om jer: Hvem er I? Hvor kommer I fra? Hvor er I på vej hen? Hvad drømmer I om? Og hvad siger statistikkerne til det? 
Forestillingen har premiere Teater Nordkraft 22. november, og spiller til 16. december 2023. 
I skal spille i alt 16 forestillinger. Vi starter prøver op i september 2023, med prøver i hverdagene og fede bootcamps i weekenderne. Hvis du tilmelder dig er det vigtigt at du kan de datoer – vi er et fællesskab og har brug for alle i hele perioden. 

TEATER NORDKRAFT I AALBORG har indgået et flerårigt samarbejde med Fix+Foxy, for blandt andet at skabe MOD ALLE ODDS. Fix+Foxy producerer teater med mange forskellige medvirkende, og forestillingerne udvikles i et samarbejde med dem.

De børn som deltager i MOD ALLE ODDS får en unik oplevelse. Gennem kreative og teaterpædagogiske udforskninger af tematikken om lighed i Danmark indgår de i en samskabende proces med en professionel instruktør, og er med til at skabe forestillingen.

I 2019 vandt Fix+Foxy en Reumert for deres opsætning af forestillingen på Betty Nansen Teatret – vi glæder os til at opsætte MOD ALLE ODDS med et lokalt cast fra Aalborg.
Vi tilbyder et helt unikt teaterfællesskab med professionelle kræfter og rammer og vi glæder os helt vildt til at møde Jer. Bliver I en del af holdet tilbyder vi en symbolsk løn for jeres deltagelse. 

Praktisk info

 • Spilleperiode
  4.
  Juni
  2023
 • Tid
  10.00
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Kategori
Spilledatoer
Show Show Tidspunkt Lokation Show info Status
Henter...