Beboer

BEBOER

En fysisk action-forestilling om hverdagens ualmindelige oplevelser i et helt almindeligt boligområde…

Du har sikkert gået forbi et vindue med lys og diskret luret ind. Hørt underlige og udefinerbare lyde fra naboen sent om aftenen. Eller undret dig over alle de skraldesække, overboen konstant smider ud? Hvad sker der egentligt på den anden side? Hos de naboer vi allerede kender godt og dem, vi ikke kender? Hvordan lever og gør andre, når de er helt, helt private…?

DON GNU vender vrangen ud på livet i en helt almindelig boligblok, hvor naboens fjer bliver til ti høns og det, du troede var helt almindelige og kedelige dagligdagshandlinger, bliver til noget af det mest vedkommende og humoristiske, du længe har set! I et tæt samarbejde med beboerne i Høje Gladsaxe og med en stor portion selvironi og glimt i øjet, sætter BEBOER det almindelige livs dybeste hemmeligheder til offentligt skue.

BEBOER vender hverdagen på hovedet, vrangen ud på almindeligheden, og får mediernes ofte ekstreme fremstilling af virkeligheden til at ligne en forældet tegnefilm, for her er BEBOERNE historien!

BEBOER er den sidste forestilling i DON GNU-trilogien om det almindelige livs ualmindelige oplevelser.

Forestillingen er en co-produktion mellem DON GNU, Mungo Park og Bora Bora – dans og visuelt teater i et tæt samarbejde med beboerne i Høje Gladsaxe

Støttet af:
Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Gladsaxe Kommune, Wilhelm Hansen Fonden, Lemvigh-Müller Fonden, Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis Hansens Fond & Knud Højgaards Fond.

BEBOER er en del af dansefestivalen DanseKRAFT.

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft - Gæstespil af Don Gnu i co-produktion med Mungo Park og Bora Bora - dans og visuelt teater i et tæt samarbejde med beboerne i Høje Gladsaxe
 • Spilleperiode
  10.
  September
  2022
 • Tider
  16:00
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Mads Emil Duelund Hansen, Marluze da Cruz & Mikolaj Karczewski

Bagom
Instruktion & koreografi
Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Film og visuelt design
Christoffer Brekne
Komponist og sanger
Alice Carreri
Scenograf
Siggi Óli Palmason
Lysdesigner
Jari Matsi
Producent-team
Kathrine Kihm & Malene Cathrine Pedersen
Tak til
Beboerne i Høje Gladsaxe
Støttet af
Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Gladsaxe Kommune, Wilhelm Hansen Fonden, Lemvigh-Müller Fonden, Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis Hansens Fond & Knud Højgaards Fond.

Foto: Emilia Therese