At lære at dø

At lære at dø

Klimakomedie

Brutale oversvømmelser. Ekstreme orkaner. Rasende skovbrande. Vi er fucked. Det ved vi. Samtidig lever vi stadig normale liv, som om intet er sket.

Siger navne som Jedediah Purdy, Naomi Klein og Roy Scranton dig noget? Det kommer de til, for snart vender de op og ned på den opfattelse, du indtil nu har haft af dig selv. Menneskets dage som kronen på værket, som evolutionens højdepunkt, er ved at være talte. Klimafilosofferne, som de

kalder sig selv, er godt i gang med at fyre hele menneskearten fra vores

selviscenesatte hovedrolle her på jorden, og de forestiller sig allerede nu, hvilke biroller der snart venter os. Lyder det skræmmende? Lyder det frisættende? Eller noget helt tredje?

De siger, at vi skal lære at dø. Hvad der helt præcis menes med det, kaster stjerneinstruktøren Viktor Tjerneld sig ud i at fantasere om i et overraskende og provokerende nyt livtag med klimadebatten.

Anbefales fra 14-15 år
Gæstespil af Mungo Park
Varighed er endnu ukendt.

En del af Teater Nordkrafts forestillinger til udskoling og ungdomsuddannelser.
Ønsker du at booke forestillingen som skoleforestilling, kan dette gøres direkte gennem vores bookingportal HER. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på billet@teaternordkraft.dk eller 98 111 666

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft - Gæstespil af Mungo Park
 • Spilleperiode
  1.
  December -
  3.
  December
  2022
 • Tider
  16:00 og 19:30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Endnu ukendt