TGK - TeaterGrundKursus

TGK - TeaterGrundKursus

TGK er en 3-årig deltidsuddannelse for unge mellem 14-25 år.  TGK er ikke kun for dig, som ønsker en professionel skuespillerkarriere. Det er også for dig, som lever og ånder for teater og skuespil, og ønsker at prøve dit talent af sammen med andre talentfulde elever og dygtige undervisere.

Kurset sigter bl.a. mod at forberede dig til videregående uddannelser inden for scenekunst. Derfor skal du i forvejen have et højt niveau allerede inden optagelse. Dit niveau bedømmes ved en optagelsesprøve, hvor du skal fremføre en forberedt tekst på max 3 min og fremføre eller synge en dansk sang uden musikledsagelse. Ved optagelsesprøven skal du desuden deltage i improvisationsøvelser.

Imens du går på TGK, må du gerne deltage i andre regionale opsætninger, og på den måde stimulere det regionale teaterliv.

Undervisningen fokuserer på at udvikle dine basale færdigheder inden for skuespilkunsten. Du skal kunne beherske krop, stemme og rum, hvorfor der også holdundervises i stemmetræning/sang og fysisk træning/dans. 

Læs mere på talentaalborg.dk

Kulturnat_dansere besk.jpg