Skoler

Kære lærer og pædagog

Teater Nordkraft spiller forestillinger i dagtimerne for skoler. Til alle vores skoleforestillinger tilbyder vi undervisningsmateriale, workshops eller teatersamtaler. Læs mere om det under den enkelte forestilling.

Dramacenteret under Aalborg Kulturskole tilbyder i samarbejde med Teater Nordkraft dramaforløb for lærer og elever i Aalborg Kommune. Læs mere om deres tilbud her.

 

Billetter

Skolebilletter koster 40 kr. pr. elev (medfølgende undervisere gratis). Vi udsender almindelig faktura eller elektronisk faktura til de skoler, der har EAN-nummer. Billetterne bestilles ved at ringe til os mellem kl. 9.30-15 på tlf. 98 111 666 eller ved at sende os en mail på skole@teaternordkraft.dk. Bestillingen er bindende, men mindre justeringer i billetantal kan ske senest 3 uger før forestillingen.

 

Spilletider

Skoleforestillinger spiller vi normalt i tidsrummet mellem kl. 9-13, men spilletiderne kan ændres efter jeres behov. Ring og hør på den enkelte forestilling.

 

Kom i god tid

Foyeren er åben ½ time inden forestillingen starter. Forestilingerne starter præcis, og dørene lukkes. Der er ikke salg i foyeren ved skoleforestillinger, men I er velkomne til at benytte lokalet til for eksempel spisning af madpakker. 

 

Kør med bus - NT giver grupperabat 

Nordkraft er placeret centralt i Aalborg og kan nemt nås via bybusnettet. Nærmeste stoppesteder er Nordkraft og Medborgerhuset, som betjenes af buslinierne 11, 14 og 25. Er I en gruppe på min. 8 personer, der skal i teatret - eller til et andet arrangement i NORDKRAFT - har vi i samarbejde med NT og Aalborg Kommune lavet en meget fordelagtig transportordning. Læs mere om gruppebillet her.