Teater for institutioner 2- 6 år

Abonnementstilmelding til sæson 17/18 er åben - sidste frist for tilmelding er 11. september!

Kære voksen

Med et abonnement kan børnene i din institution få 3 forskellige teateroplevelser i en sæson for 120 kr. pr. barn. De medfølgende voksne kommer gratis ind, men vi skal kende antallet af hensyn til billetudleveringen. Udfyld formularen herunder senest den 11. september og tryk send. Efter 11. september modtager I tider og faktura på mail, så husk korrekt mailadresse.

Abonnementerne findes i to udgaver:

Abonnement 1 - for de 2-4 årige - består af følgende forestillinger:

BESAT AF ÆBLER

HIMMEL

BARNEVOGNEN  

 

Abonnement 2 - for de 4-6 årige - består af følgende forestillinger:

CHAPPERS RUMREJSE

BESAT AF ÆBLER

JUHU DET ER REGNVEJR

  

 

Bemærk

Spilletiderne for abonnementsforestillingerne vil typisk være om formiddagen. Foyeren er åben ½ time inden forestillingen starter. Forestilingerne starter præcis, og dørene lukkes. I er velkommen til at benytte vores foyer til fx. spisning af madpakker. 

 

Kør med bus - NT giver grupperabat 

Nordkraft er placeret centralt i Aalborg og kan nemt nås via bybusnettet. Nærmeste stoppesteder er Nordkraft og Medborgerhuset, som betjenes af buslinierne 11, 14 og 25. Er I en gruppe på min. 8 personer, der skal i teatret - eller til et andet arrangement i NORDKRAFT - har vi i samarbejde med NT og Aalborg Kommune lavet en meget fordelagtig transportordning. Læs mere om gruppebillet her. 

 
find vej Vi bor på Teglsgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.